SO V'S CHOICE PODCAST SHOW

Om het maximale uit jezelf, je leven en je bedrijf/carrière te halen


Episode 8 - Zo haal jij het maximale uit jezelf

Ik heb de afgelopen weken hard gewerkt MAAR vooral aan mijn mind en soul en niet zozeer aan mijn body. Maar om maximaal te groeien geloof ik dat je alle drie de gebieden evenveel aandacht moet geven. Dus daarom ontwierp ik mijn eigen Empower Your Mindset planner, als een extra stok achter de deur voor mijzelf, om elke dag het maximale uit mezelf, mijn leven en mijn bedrijf te halen. Een tool om van binnen naar buiten te blijven leven en werken. Toen ik de planner/checklist eenmaal af had dacht ik DIT moet ik met jou delen.........  

Dus bij deze mijn cadeautje voor jou!  

Enjoy

Wat ga je leren:  

  • Wat onze intentie op aarde is.
  • Hoe jij het maximale uit jezelf, je leven en je bedrijf/carrière kunt halen.


Links Mentioned in this Episode  


Beluister de episode via de play button hieronder of via deze I-Tunes link 

Aanbieding

Ontvang 50 % korting op mijn E-Book en ontvang mijn meditatie album als bonus