SO V'S CHOICE PODCAST SHOW

Om het maximale uit jezelf, je leven en je bedrijf/carrière te halen


Episode 3 - Hoe laat je perfectionisme los?

Ken je dat zo een stem die de hele tijd in de weg zit? Ik noem haar ook wel "mevrouwtje perfectionisme" ofwel mijn ego stem. Vandaag nam ik een podcast op over hoe deze stem mij zo heerlijk in de weg kan zitten en hoe bevrijdend het is als je deze stem steeds beter leert herkennen. Dus twijfel jij regelmatig aan jezelf? Heb jij vaak de gedachte "ik ben niet goed genoeg?" en laat jij je makkelijk beïnvloeden door de stemming van anderen? In deze podcast help ik jou "in touch" te komen met wie je werkelijk bent en leer ik jou hoe je los kunt komen van je ego zodat je ECHT in jezelf kunt gaan geloven en jij jouw leven kunt gaan leiden in plaats van andersom.  

Enjoy  

Wat ga je leren?

  • Hoe jij je eigen perfectionistische stem kunt leren herkennen.
  • Hoe jij je perfectionisme meer los kunt gaan laten.
  • Dat je perfect bent zoals je bent (inclusief imperfecties). 

   

Beluister de episode via de play button hieronder of via deze I-Tunes link 

Aanbieding

Ontvang 50 % korting op mijn E-Book en ontvang mijn meditatie album als bonus