SO V'S CHOICE PODCAST SHOW

Om het maximale uit jezelf, je leven en je bedrijf/carrière te halen


Episode 20 - Wat proberen onze dromen ons te vertellen?

Heb jij je weleens afgevraagd wat jouw dromen eigenlijk betekenen? Nou ik wel :). Ik droom mijn hele leven al heel bewust en ik heb mijzelf al op talloze manieren vermoord zien worden in mijn dromen. Afgelopen zomer besloot ik mij in dit onderwerp te verdiepen met een verbluffend en bijzonder inzichtgevend resultaat.  

Enjoy

Wat ga je leren:  

  • Hoe jij je dromen kunt gaan onthouden.
  • Wat jouw dromen jou proberen te vertellen.
  • Hoe jij door middel van je dromen je onbewuste mind kunt gaan beïnvloeden. 
  • Hoe jij je dromen kunt gaan gebruiken om je ideale leven te manifesteren.  

Beluister de episode via de play button hieronder of via deze I-Tunes link  

Wil je ook een review achterlaten dan kan dat via I-Tunes (klik hier) of via Facebook (klik hier).  

Liefs Sophie


Aanbieding

Ontvang 50 % korting op mijn E-Book en ontvang mijn meditatie album als bonus