SO V'S CHOICE PODCAST SHOW

Om het maximale uit jezelf, je leven en je bedrijf/carrière te halen


Episode 19 - Hoe ga je om met relatie problemen?

Heel regelmatig krijg ik mails binnen van vrouwen die met behulp van o.a. mijn podcasts of trainingen zichzelf weer hebben gevonden, weer in contact zijn gekomen met hun eigen “source energy” maar daardoor nu problemen ervaren in hun relatie, omdat de ander niet meegaat in hun nieuwe energie. In deze episode deel ik mijn visie hierover en geef ik tips over wat je kunt doen om jezelf “vrij" en "gelukkig” te voelen in een relatie "los" van de relatie, want dat is de sleutel naar ultieme vrijheid en een gelukkige relatie. 

Enjoy 

Wat ga je leren: • Hoe jij jezelf in een hoge energie kunt krijgen in een relatie, los van de relatie • Welke vragen jij kunt stellen om de source energy van de ander te ontdekken 

Links mentioned in this episode:  


Beluister de episode via de play button hieronder of via deze I-Tunes link  

Aanbieding

Ontvang 50 % korting op mijn E-Book en ontvang mijn meditatie album als bonus