SO V'S CHOICE PODCAST SHOW

Om het maximale uit jezelf, je leven en je bedrijf/carrière te halen


Episode 17 - Zo leer je groots dromen

Afgelopen zondag was ik in de Ziggo Dome en opeens zag ik het helemaal voor me! Ik live op dat podium met jou en 4999 andere vrouwen als publiek. Dit is nu nog een droom, maar ik weet zeker dat het realiteit gaat worden. Toen ik 21 juni 2017 mijn eerste podcast episode lanceerde was mijn droom duizenden vrouwen te mogen inspireren met mijn boodschap. Nu 4 maanden later sta in in de top 3 van de I-Tunes hitlijsten en zijn mijn episodes meer dan 5000 keer gedownload! Groots dromen is het leukste wat er is. Want "if you can feel it, you will see it"! Uiteraard nam ik hierover een inspirerende podcast episode op met als intentie: jou inspireren ook groots te gaan dromen zodat jij net als ik het maximale uit jezelf, je leven en je bedrijf/carrière kunt gaan halen!  

Enjoy

Wat ga je leren:  

  • Waarom groots dromen zo leuk kan zijn. 
  • Waarom groots dromen voorwaardelijk is.  
  • Hoe je kunt leren groots te dromen.  

Links uit deze episode:  


Beluister de episode via de play button hieronder of via deze I-Tunes link 

Aanbieding

Ontvang 50 % korting op mijn E-Book en ontvang mijn meditatie album als bonus