SO V'S CHOICE PODCAST SHOW

Om het maximale uit jezelf, je leven en je bedrijf/carrière te halen


Episode 16 - Zelfbewustwording: hoe leer je loslaten?

Vandaag heb ik een episode opgenomen aan de hand van een e-mail die ik tijdens mijn vakantie van een van mijn Dream Members ontving. Deze inspirerende vrouw is blogster, moeder en daarnaast ook nog in vaste dienst. Haar belangrijkste vragen: hoe kan ik tijdens alle hectiek van de dag toch in een hoge energie blijven en hoe kan ik leren “loslaten”. Ik nam mijn inzichten voor haar op en creëerde er een inspirerende podcast van.  

In deze episode leer je:  

  • Hoe je van binnen naar buiten kunt leven en werken.
  • Hoe je kunt leren loslaten.
  • Hoe je bezoekers of klanten kunt gaan aantrekken vanuit een verhoogde energie.
  • Dat we allemaal maar gewoon mens zijn.

 

Links mentioned in this episode:  


Beluister de episode via de play button hieronder of via deze I-Tunes link 

Aanbieding

Ontvang 50 % korting op mijn E-Book en ontvang mijn meditatie album als bonus