SO V'S CHOICE PODCAST SHOW

Om het maximale uit jezelf, je leven en je bedrijf/carrière te halen


Episode 15 - Hoe creëer je een liefdevolle F*ck it mentaliteit?

Soof, waarom gebruik je zo vaak Engelse woorden? En kun je wat minder vaak “fuck it”, “God” of “Jezus” zeggen? Deze opmerkingen heb ik inmiddels al meerdere malen te horen gekregen. Maar als ik rekening ga houden met alle verschillende wensen van alle verschillende mensen op deze wereld heb ik een groot probleem. Want het is namelijk onmogelijk om iedereen te pleasen. Dus nam ik een episode op over het creëren van een liefdevolle F*ck it mentaliteit.  

Enjoy  

In deze episode leer je:  

Hoe je met respect voor andere toch kunt staan voor wie je werkelijk bent.  

Beluister de episode via de play button hieronder of via deze I-Tunes link 

Aanbieding

Ontvang 50 % korting op mijn E-Book en ontvang mijn meditatie album als bonus