SO V'S CHOICE PODCAST SHOW

Om het maximale uit jezelf, je leven en je bedrijf/carrière te halen


Episode 12 - Mijn geheime succesformule

In deze episode deel ik met jou mijn geheime succesformule voor het leven en werken van binnen naar buiten. En ik leg uit hoe je door minder te doen, je meer geld kunt gaan verdienen. Ik heb mijn eigen lancering als uitgangspunt genomen maar je kunt deze methode op elke situatie toepassen. 

Enjoy

Voor wie is deze workshop/episode interessant:  

Iedereen die van binnen naar buiten wilt leren leven en werken.

Wat ga je leren:  

  • Hoe je door middel van minder doen meer geld kunt gaan verdienen.
  • Hoe jij kunt onderzoeken wat jouw "sign" is.
  • Hoe je kunt gaan samenwerken met het universum.  


Links Mentioned in this Episode  


Beluister de episode via de play button hieronder of via deze I-Tunes link 

Aanbieding

Ontvang 50 % korting op mijn E-Book en ontvang mijn meditatie album als bonus