SO V'S CHOICE PODCAST SHOW

Om het maximale uit jezelf, je leven en je bedrijf/carrière te halen


Episode 11 - Hoe "deal" je met irritatie?

Een van de meest niet helpende emoties waar ik nog vaak door “overvallen” word is “irritatie”. OMG wat kan ik me soms irriteren aan anderen mensen. En dan niet eens om iets groots, nee de meeste tijd om minuscule dingetjes zoals iemand die te hard kauwt, of te hard ademhaalt. Of aan mensen die klagen en niets aan hun situatie veranderen. Mijn neiging in dit soort situaties is om te denken “als die ander nou gewoon even doet wat ik wil, dan komt het allemaal goed”. Met andere woorden als de hele wereld nou gewoon eens even naar mij luistert dan kan ik een rustig en vredig leven leiden. Maar zo werkt de wereld natuurlijk niet! Dus vandaag deel ik de 4 stappen die jou gaan helpen om vanuit een lage (irritatie) energie weer in een hoge (liefdevolle) energie te komen.  

Enjoy 

Wat ga je leren:  

  • Hoe je uit een irritatie modus kunt komen.
  • Helpende affirmaties.


Links Mentioned in this Episode  


Beluister de episode via de play button hieronder of via deze I-Tunes link 

Aanbieding

Ontvang 50 % korting op mijn E-Book en ontvang mijn meditatie album als bonus