SO V'S CHOICE

Om het maximale uit jezelf, je leven en je bedrijf/carrière te halen 


Zo kan ik je helpen

Download for FREE

Over So V 

PSYCHOLOOG, SCHRIJFSTER & ONDERNEEMSTER 

Ik help en inspireer ambitieuze (carrière) vrouwen, onderneemsters en onderneemsters to be om meer rust en balans te creëren in hun leven zodat zij het maximale uit zichzelf, hun leven en hun bedrijf/carrière kunnen halen. 

Door de wet van aantrekking op een praktische manier aan vrouwen te vertalen help ik hen het maximale uit zichzelf te halen, waardoor zij een enorme groei doormaken op alle gebieden van hun leven: van hun mentale en fysieke gezondheid, relaties tot aan hun financiële situatie.  

Zelf ging ik in minder dan 3 maanden tijd van een standaard psychologen praktijk naar een booming online business, belandde ik op nummer 2 van de I-Tunes Top 100 lijst met mijn eigen podcast show en creëerde ik een enorm betrokken online Facebook Community. Maar belangrijker nog, creëerde ik financiële en geestelijke vrijheid! En dit gun ik jou ook! 

Online Community 

Ben je op zoek naar dagelijkse inspiratie? 

Word dan member van mijn besloten Facebook Community "Empower Your Mindset"

Aanbieding

Ontvang 50 % korting op mijn E-Book en ontvang mijn meditatie album als bonus