SO V'S CHOICE

Om het maximale uit jezelf, je leven en je bedrijf/carrière te halen


Life Changing Event: Deep Connection Experience

zaterdag 7 april 2018 van 13:00-18:00 uur 

 • Ben jij er klaar voor om te vertrouwen op jouw gevoel? 
 • Heb jij een diep verlangen om nog meer in jezelf te gaan geloven? 
 • Wil jij nooit meer luisteren naar anderen (inclusief jezelf) die zeggen dat je iets niet kunt?
 • Heb jij een diep verlangen onvoorwaardelijk van jezelf te houden? 
 • Heb jij een diep verlangen om intens te genieten van de mensen in je leven? 
 • Ben jij iemand die echt het maximale uit je leven wilt halen?
 • Ben jij een vrouw “who wants to chase her dreams”?

Dan wil je 7 april niet missen! Want op deze dag ga ik geen standaard workshop of seminar geven, maar ik ga jou een Deep Connection Experience bieden. Ik ga jou helpen je purpose te voelen en echt een diepe connectie te maken met jezelf (jouw source energy), met mij en met de 99 andere gelijkgestemde vrouwen. Het wordt een magische middag, waarbij jij echt gaat voelen hoe bijzonder, uniek en gifted je bent. Je gaat voelen waar jij ultiem gelukkig van wordt, en dat je alles kunt bereiken wat je wilt. Mijn intentie met dit event is jou een life changing ervaring bieden. Iedereen die al eerder een workshop of training van mij gevolg heeft kent de enorme waarde van mijn energie en boodschap. Dit is een unieke kans om mij live mee te maken, en 1 op 1 door mij begeleid te worden op het podium om echt een doorbraak te manifesteren. Dus als je hem “voelt” boek dan vandaag via de oranje button je ticket! Het lijkt me super om je de 7e live te ontmoeten.  

"Sophie weet op inspirerende wijze anderen te enthousiasmeren. Ze is professioneel en weet waar ze over praat. Spot on en to the point! Ik vind haar geweldig! - Laura Wenting  

"Ik krijg zo'n positieve energie van Sophie. Zij laat me vliegen. De reis die ik maak is magisch en zo mooi om te ervaren.". - Johanna  

" Sophie inspireert echt, je voelt haar enthousiasme" - Kelly van Ijsel 

Wat ga je deze dag ervaren/leren?

 • Dat je bijzonder, mooi en gifted bent.  
 • Hoe jij je gift in de wereld kunt zetten.  
 • Hoe je het universum kunt gaan vertrouwen.  
 • Hoe jij je kunt laten leiden.  
 • Hoe jij je ego stem kunt leren herkennen en loslaten.  
 • Hoe jij je grootste droom kunt gaan leven.

Wat kun je verwachten?

 • Een life changing ervaring met mij en 99 andere gelijkgestemde vrouwen. 
 •  De kans om 1 op 1 door mij begeleid te worden op het podium, in de vorm van hotseat momenten. Tijdens deze momenten zal ik om de beurt een aantal vrouwen uitnodigen op het podium, waarbij ik ga demonstreren hoe je kunt leren communiceren met je eigen intuïtie om vandaaruit echt een doorbraak te manifesteren.
 • Live meditatie.  
 • Een volledig verzorgde middag op een prachtige locatie in Amsterdam Zuid (www.WickedGrounds.nl).
 • Ontvangst met een natural power plate: snacks, power smoothies, biologische koffie, thee en sappen. 
 • Een energy boost rond 15:30 uur. 
 • Een afsluitende borrel inclusief snacks van 17:00-18:00 uur.  
 • Een cadeautje om mee naar huis te nemen.

Maar er is meer!!

Ik bied namelijk nog 15 VIP kaarten aan om deze dag nog specialer te maken. Als VIP Member kom je uiteraard vooraan in de zaal te zitten (op de eerste 2 rijen) EN je gaat 's avonds aan het eind van deze magische dag samen met mij en Maurice (mijn partner) dineren. Er komt speciaal voor ons een chef kok een heerlijk drie gangen diner bereiden. Het zal ons deze avond aan niets ontbreken. Zoals jullie weten hou ik Maurice altijd erg privé ☺️ dus dit is een unieke kans om samen met ons deze prachtige dag af te sluiten. Dit deel van de avond zal om 18:00 uur starten en om 22:00 uur aflopen. 

Wat ontvang je als VIP Member extra?

 • Een plek vooraan in de zaal, zodat je mijn energie nog beter meekrijgt. 
 • Een drie gangen diner inclusief drankjes.
 • Een unieke ervaring met mij en Maurice.
 • Een cadeautje om mee naar huis te nemen.

Boek vandaag en ontvang nog de 10 % vroegboekkorting. Deze korting verloopt binnenkort.

Let op!! Hoe vroeger je boekt hoe dichter je vooraan komt te zitten. De zitplaatsen worden namelijk bepaald aan de hand van de binnenkomst van je boeking. 

Locatie

De locatie voor dit event is voor mij super belangrijk. Bij binnenkomst wil ik dat je direct de energie van vrijheid, geluk en inspiratie kunt voelen. Deze plek van Wicked Grounds geeft je 100 procent dat gevoel. Een plek waar je direct geïnspireerd zult worden door de inrichting, service en energie. 

The Warehouse, Vetterstraat 55, Amsterdam

Sfeer impressie eerdere LIVE events van So V 

Over So V PSYCHOLOOG, SCHRIJFSTER & ONDERNEEMSTER

Ik help en inspireer ambitieuze (carrière) vrouwen, onderneemsters en onderneemsters to be om meer rust en balans te creëren in hun leven zodat zij het maximale uit zichzelf, hun leven en hun bedrijf/carrière kunnen halen.  

Door de wet van aantrekking op een praktische manier aan vrouwen te vertalen help ik hen het maximale uit zichzelf te halen, waardoor zij een enorme groei doormaken op alle gebieden van hun leven: van hun mentale en fysieke gezondheid, relaties tot aan hun financiële situatie.  

Zelf ging ik in minder dan 3 maanden tijd van een standaard psychologen praktijk naar een booming online business, belandde ik op nummer 1 van de I-Tunes Top 100 lijst met mijn eigen podcast show en creëerde ik een enorm betrokken online Facebook Community. Maar belangrijker nog, creëerde ik financiële en geestelijke vrijheid! En dit gun ik jou ook!